Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Boekenmarkt - Gelezen en goedgekeurd

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Mortsel

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Tijdens \"Mortsel Feest\", een weekend vol activiteiten om de zomer in te luiden, vindt er ook een tweedehands boekenmarkt plaats.Alle activiteiten vind je hier: http://www.mortsel.be/mortselfeest.De Mortselse horeca en winkeliers heten je het ganse weekend van harte welkom in het commercieel centrum van onze stad. Jij feest toch ook mee?

ZATERDAG 24 juni

Lekker eten en drinken

Stadsplein: 11.00 - 22.00 uur

De Mortselse horeca slaat het hele weekend haar stijlvolle tenten op om Mortsel feest! een gastronomische toets te geven. Je vindt Mortsel sma(a)kt! voor het vierde jaar op rij op het Stadsplein. De toegang tot dit culinaire dorp is gratis en tegen een kleine vergoeding kan je er heerlijk genieten van een glas en een hapje.

Kinderanimatie

Stadsplein: 12.00 – 18.00 uur

‘Als de kinderen tevreden zijn, dan wij ook’. Klinkt dit herkenbaar? Zak dan zeker eens af naar het Stadsplein. De hele namiddag is er leuke kinderanimatie!

Stijlvol winkelen

Commercieel centrum: 10.00 – 18.00 uur

Winkelen doe je tijdens Mortsel feest! in stijl. Alle winkels van het centrum verrassen je met leuke kortingen. In de voor het verkeer afgesloten Pieter Reypenslei vind je gezellige kraampjes!

Tentoonstelling

Statielei 26/28 11.00 – 17.00 uur

Op zaterdag 24 juni opent een opmerkelijke tentoonstelling van oude koffiemolens, een collectie die maar liefst 130 exemplaren telt.

Boekenmarkt

Gemeenteplein: 09.00 – 18.00 uur

Tweedehandsboeken krijgen een tweede leven en misschien wel een tweede thuis op deze gezellige boekenmarkt.ZONDAG 25 juni

Lekker eten en drinken

Stadsplein: 11.00 - 22.00 uur

Mortsel sma(a)kt! blijft ook op zondag op post voor culinaire verwennerij uit eigen stad. Voor een verrassende aperitief, lekker tussendoortje of verfrissend glas kan je ook op zondag kennismaken met de gastronomische kant van Mortsel.

Tango en flamenco

Stadsplein: 14.00 – 22.00 uur

Haal die dansschoenen maar van onder het stof, want zondag brengt de Argentijnse tango en flamenco de zomer naar het Mortselse Stadsplein. Doe mee met de dansinitiatie of geniet van de heerlijke danspasjes!

14.00 uur: deuren

15.00 uur: initiatie flamenco met Martine Haesen (www.martinehaesen.be)

16.00 uur: initiatie Argentijnse tango met El Ardoroso (www.elardoroso.com)

17.00 - 22.00 uur: dansfeest tango en flamenco

De winkels zijn open!

Commercieel centrum: 10.00 – 18.00 uur

De winkelstraten induiken op zondag, we doen het allemaal wel eens graag. Speciaal voor Mortsel feest! zetten de winkeliers hun deuren voor je open. De Pieter Reypenslei is, net als op zaterdag, ook vandaag autovrij.

Tentoonstelling

Statielei 26/28 11.00 – 17.00 uur

Wie de opening van deze opmerkelijke tentoonstelling zaterdag gemist heeft, kan vandaag de collectie van 130 oude koffiemolens bewonderen.

Boekenmarkt

Gemeenteplein: 09.00 – 18.00 uur

Tweedehandsboeken krijgen een tweede leven en misschien wel een tweede thuis op deze gezellige boekenmarkt.

Rommelmarkt FORT 4

FORT 4: 09.00 – 16.00 uur

Van de Fortstraat tot aan de Neerhoevelaan, FORT 4 wordt ‘s zondags omgetoverd tot een gezellige rommelmarkt.PARKEREN

Kom je met de fiets? Die kan je kwijt in één van de vele fietsenstallingen in het centrum. Ook in de ondergrondse parking is er plek voor zo’n 180 tweewielers.

Meteen ook een goed idee voor wie met de auto komt. Parkeer veilig en goedkoop ondergronds voor slechts 1 euro per uur en je bent meteen daar waar je moet zijn, bij Mortsel feest!.

Lees er alles over via www.mortsel.be/mortselfeest!

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552052 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Gemeenteplein
Mortsel

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

<br/>Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

margo.magis@mortsel.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken