Boekenverkoop Mortsel tweedehands boeken en platenbeurs

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Mortsel

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Davidsfonds-Mortsel organiseert opnieuw zijn Tweedehands Boeken- en Platenbeurs op de vertrouwde locatie, basisschool De Tandem 2, Lepelstraat (achter de St-Benedictuskerk), Mortsel-Dorp.

Deze markt vindt plaats sinds ongeveer 1989.

Begunstigde van deze benefietverkoop is dit jaar de vzw In de Buurt. Dit is een buurthuis, nu gevestigd in de Meerminnecampus. Doel is om de buurt zichzelf te laten ondersteunen, met voedselbedeling maar ook met een sociaal netwerk (kinderaanbod, naaiatelier, voorleesmomenten, ..). In de geefwinkel mag iedereen komen geven en komen nemen. Een deel-centrum dat een breed publiek probeert aan te trekken en waaraan een aspect duurzaamheid verbonden is. De voedselbedeling verzorgt 75 ingeschreven gezinnen, die een individuele begeleiding krijgen om een geschikt pakket samen te stellen uit de schenkingen van de voedselbank, boeren in de omgeving en buurtwinkels. In de buurt is op Facebook.

Het Davidsfonds is de grootste socio-culturele vereniging in Vlaanderen met 40.000 cultuur-liefhebbers in 475 afdelingen. Met zijn slogan “cultuur beleef je samen” legt het de nadruk op het gemeenschapsgevoel bij de 10.000 lokale culturele activiteiten. Nationale activiteiten zoals de cursussen van de DF Academie, de Junior Journalistwedstrijd, de Nacht van de Geschiedenis, de Zomerzoektocht krijgen ruime media-aandacht. De leden kennen de jeugd- en volwassenenboeken en de cultuurreizen.

De Mortselse afdeling, opgericht in 1911, laureaat van de Cultuurprijs van de stad Mortsel in 2010, vult dit voor zijn eigen activiteiten concreet in als “kwaliteit – nabijheid – gezelschap”. Kwaliteit zoeken we in de auteurs in onze lectuurgroep, de sprekers op de causerieën en muziekuitvoeringen, de Nacht van de Geschiedenis, de thema’s van onze expobezoeken.

Nabijheid houden we in het oog bij onze verzorgde wandelingen, de bereikbaarheid van onze activiteiten in de Mortselse bibliotheek, de dienstencentra of de Mark Liebrechtschouwburg. Gezelschap: het Davidsfonds is een ledenvereniging maar àlle activiteiten staan open voor iedereen, zoals onze jaarlijkse Quiz. We geloven ook in samenwerking met andere afdelingen of plaatselijke cultuurverenigingen.

Onze jaarlijkse Tweedehands Boeken- en Platenbeurs is een gewaardeerde benefiet voor lokale initiatieven.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Lepelstraat
Mortsel

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:


Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Davidsfonds Mortsel, Doolhoflaan 44, 2640 Mortsel.


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken