Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8621 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Tweedehands boekenmarkt

Tweedehandsboekenmarkt te Mortsel

Delen via: of Kopieer link
“Gelezen & Goedgekeurd, de tweedehands boekenmarkt” is de opvolger van de Mortselse boekenmarkt. Niet langer georganiseerd door de Stad maar door de protagonisten zelf. Vanaf heden vindt u ons in het groene en historische kader van domein Fort IV, meer bepaald in de zogenaamde “Shelter”, naast zomerbar “Bar Brial”. U vindt ons daar op 16 maart, 27 april, 24 augustus en 19 oktober, steeds van 10 tot 17 uur.
Een must voor de echte boekenliefhebber, met een groot gamma aan non - fictie, romans en thrillers, oude uitgaven, strips, en noem maar op. Nieuw is dat er vanaf heden ook een uitgebreide keuze aan vinylplaten aangeboden wordt.
De eerste editie wordt een feestelijke, met een hapje en een drankje voor elke bezoeker. De volgende zullen worden opgeluisterd met de nodige randanimatie, zoals signeersessies, boekvoorstellingen en in augustus zowaar een kindermarkt.
De toegang is GRATIS en er is parking voorhanden.
Wij rekenen erop dat jullie allemaal in grote getale zullen aanwezig zijn om dit evenement luisterrijk te laten herleven.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Fort IV
2640 Mortsel

Volgende data

 • (2024) Zat 24 augustus van 10u00 tot 17u00
 • (2024) Zat 19 october van 10u00 tot 17u00
 • Info voor verkopers

  Interesse om deel te nemen? Bel (0477325095) of mail mij:
  hrmnphilippe@gmail.com

  Organisatie en contact

  Philippe Herman 0477325095

  Geschiedenis van het evenement

  Geen info opgegeven door organisator