Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Historische beurs Vlaamse Beweging

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Kontich

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Op zondag 20 oktober e.k. heeft de 24ste Historische Beurs Vlaamse Beweging plaats van 9 tot 16 uur. Plaats: Het Halfdiep, Duffelsesteenweg 145, Kontich.Boeken en tijdschriften (zowel tweedehands als nieuw), muziekdragers, parafernalia en kunstwerken, het aanbod is heel verscheiden.Zoals de vorige jaren, zijn er twee lezingen:

om 10.30 uur spreekt Wido Bourel over de Nederlanden in Frankrijk. Wido Bourel heeft al tal van publicaties over dit onderwerp op zijn naam staan. In zijn jongste werk Olla vogala. het verhaal van de taal van de Vlamingen in Frankrijk en elders pleit hij voor de verspreiding van algemeen Nederlands in Frans-Vlaanderen.
om 15 uur spreekt Fran├žois van Gehuchten over de Boerenkrijg, naar aanleiding van zijn recent bij Polemos verschenen boek Liever de kogel of de guillotine. Zie recensie van Pieter Jan Verstraete in KM nr. 251.Zoals vorige jaren organiseren we opnieuw een restaurant met Traiteur Sigrid. Je kan vooraf inschrijven

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552010 boeken van 3702 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Pronkenbergstraat 1a
Kontich

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

<br/>Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Vormingsinstituut Wies Moens vzw


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken