Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8621 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Boekenzondagen vzw 't Leeshuus

Tweedehandsboekenmarkt te Oostende

Delen via: of Kopieer link
Op de volgende data - 16 juli, 30 juli en 13 augustus 2023 - is er een boekenmarkt op de Groentemarkt in Oostende. De markt begint om 11.00 uur (of nadat een stand verkoopsklaar is, opzetten mag vanaf 10:00 uur) en eindigt om 17.00 uur.

Gratis water en koffie worden verstrekt op de markt, voor zowel standhouders als bezoekers. Geniet van een gezellige dag tussen de boeken, snuisterijen en enthousiaste lezers!

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Groentemarkt 3
8400 Oostende

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Je kunt deelnemen door een boekenstand te reserveren voor €10 per tafel, of €15 voor 2 tafels (maximaal 2 tafels per persoon). Elke tafel wordt voorzien van 2 stoelen.

Om een stand te reserveren, maak je het bedrag over naar het rekeningnummer BE 18 1030798016 65, en vermeld je de naam van de standhouder, het aantal tafels dat je wenst en de datum(s) van de markt. Let op dat de reservatie pas definitief is na ontvangst van de betaling.

Het is niet toegestaan om eigen extra tafels of bijbehorende items mee te nemen. Alle soorten boeken zijn welkom, behalve propagandamateriaal met politieke, religieuze of ideologische inhoud.

Muziek maken is niet toegestaan tijdens de markturen. Na afloop van de markt, tussen 17.00 uur en 18.00 uur, dienen de stands te worden afgebroken, zonder achterlating van afval.

Organisatie en contact

vzw 't Leeshuus - Oostende
059/427483
iwalgraeve59@gmail.com

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator