Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Stripbeurs Nijdrop

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Opwijk

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Op de Stripbeurs in Nijdrop kan je de allernieuwste strips vinden, grasduinen op de tweedehandsbeurs en je strips laten signeren door de aanwezige tekenaars (vanaf 14u).


Nijdrop en strips gaan al jaren hand in hand. Sinds ‘78 staat er een regelmatig een stripbeurs met tweedehandsstrips, curiosa of nieuwe exemplaren op het programma en al meer dan 35 jaar kunnen stripliefhebbers terecht in de stripotheek. De aanwezige thematekenaar dit jaar is Wim Swerts. Hij heeft onder meer Samson & Gert, Piet Piraat, Kabouter Plop en W817 uit z’n potlood geschud.Maar er is meer, want naast thematekenaar Wim Swerts (Samson & Gert, Plop en Vertongen & Co) die de affiche en ontwerp van deze editie verzorgde, zakken er ook enkele gasttekenaars vanop de vorige edities af. Zo reageerden Jeroen Jannssen, Walter Lauryesens, Jeff Broeckx, Thomas Du Caju, Emiel De Bolle en Mario Boon enthousiast op onze oproep en kwamen ze graag nog eens langs. Er zal dus een uitgebreid signeerpanel aanwezig zijn!

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552298 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Kloosterstraat 9
Opwijk

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

<br/>Deze boekenmarkt gaat in de winter binnen en in de zomer buiten door

Organisatie en contact boekenverkoop:

Nijdrop - 052/35.61.65


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken