Terug naar kalender

Boekenverkoop Oud-rekem tweedehands boekenbeurs

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Oud-Rekem

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Een leuke tweedehands Boekenmarkt, die elke eerste zondag van de maand van mei tot en met september plaatsvindt. Er is plaats voor 20 stands.

Vzw Toerisme, de Bib Lanaken en vzw Oud-Rekem Events slaan de handen in elkaar voor een tof initiatief. Een maandelijkse boekenmarkt in het Mooiste dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem. In de schaduw van het majestueuze kasteel d’ Aspremont-Lynden wordt het niet alleen genieten van de keuze aan boeken, maar ook van het unieke decor van de authentieke, 19de eeuwse dorpskern. De tijd staat er al meer dan 100 jaar stil en de straten en gevels ademen geschiedenis.

Kom elke eerste zondag van de maanden mei tot en met september, sfeervol snuffelen tussen thrillers, romans, reisverhalen, kinderboeken… Voor ieder wat wils. Geniet bij Den Yperman van je nieuwste aanwinsten bij een lekker kopje koffie of glaasje fris. De markt start telkens om 13u en eindigt om 18u.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Groenplaats
Oud-Rekem

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

De boekenmarkt telt 20 overdekte standplaatsen. Ze hebben een achterwand, zijn 4 meter lang en 1 meter diep. De stands zijn gelegen op de Groenplaats, die autovrij is. Per stand is er een waarborg van € 20.- per zondag. Hiervoor ontvang je consumptiebonnen twv € 10.-. De resterende €10,- wordt terugbetaald. Reserveren kan hier: http://www.lanaken.be/E_loket/Inschrijvingsformulieren/Boekenmarkt_Oud_Rekem


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2017 - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken