Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8621 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Boekenmarkt in Vlaanderens Mooiste Dorp

Tweedehandsboekenmarkt te Oud-Rekem

Delen via: of Kopieer link
Vzw Toerisme, de Bib Lanaken en vzw Oud-Rekem Events slaan de handen in elkaar voor een tof initiatief. Een maandelijkse boekenmarkt in het Mooiste dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem. In de schaduw van het majestueuze kasteel d’ Aspremont-Lynden wordt het niet alleen genieten van de keuze aan boeken, maar ook van het unieke decor van de authentieke, 19de eeuwse dorpskern. De tijd staat er al meer dan 100 jaar stil en de straten en gevels ademen geschiedenis.

Kom elke eerste zondag van de maanden mei tot en met september, sfeervol snuffelen tussen thrillers, romans, reisverhalen, kinderboeken… Voor ieder wat wils. Geniet bij Den Yperman van je nieuwste aanwinsten bij een lekker kopje koffie of glaasje fris. De markt start telkens om 13u en eindigt om 18u.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Groenplaats
3621 Oud-Rekem

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Deze charmante boekenmarkt telt 40 overdekte standplaatsen. Je hebt de beschikking over een achterwand en de stands zijn 4 meter lang en 1 meter diep. De markt is gelegen op de Groenplaats, die op deze dagen autovrij is. Laden/ lossen is uiteraard wel toegestaan voor de standhouders. De unieke locatie in het Mooiste Dorp van Vlaanderen zorgde in 2017 al voor veel geïnteresseerden.

De kostprijs om deel te nemen is €10,00 per stand, max.2 stands per persoon.

Organisatie en contact

Toerisme Lanaken, Kanaalstraat 11, 3621 Rekem

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator