Boekenverkoop Oud-rekem tweedehands boekenbeurs

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Oud-Rekem

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Vzw Toerisme, de Bib Lanaken en vzw Oud-Rekem Events slaan de handen in elkaar voor een tof initiatief. Een maandelijkse boekenmarkt in het Mooiste dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem. In de schaduw van het majestueuze kasteel d’ Aspremont-Lynden wordt het niet alleen genieten van de keuze aan boeken, maar ook van het unieke decor van de authentieke, 19de eeuwse dorpskern. De tijd staat er al meer dan 100 jaar stil en de straten en gevels ademen geschiedenis.

Kom elke eerste zondag van de maanden mei tot en met september, sfeervol snuffelen tussen thrillers, romans, reisverhalen, kinderboeken… Voor ieder wat wils. Geniet bij Den Yperman van je nieuwste aanwinsten bij een lekker kopje koffie of glaasje fris. De markt start telkens om 13u en eindigt om 18u.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Groenplaats
Oud-Rekem

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Deze charmante boekenmarkt telt 40 overdekte standplaatsen. Je hebt de beschikking over een achterwand en de stands zijn 4 meter lang en 1 meter diep. De markt is gelegen op de Groenplaats, die op deze dagen autovrij is. Laden/ lossen is uiteraard wel toegestaan voor de standhouders. De unieke locatie in het Mooiste Dorp van Vlaanderen zorgde in 2017 al voor veel geïnteresseerden. De kostprijs om deel te nemen is €10,00 per stand, max.2 stands per persoon.


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Toerisme Lanaken, Kanaalstraat 11, 3621 Rekem


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken