Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Afgevoerde materialen bibliotheek

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Ieder jaar maken we een selectie in onze collectie om plaats te maken voor de nieuwe aanwinsten. Op die manier kunnen we onze collectie up-to-date houden. Kom snuisteren tussen de romans, jeugdboeken, non-fictieboeken… en neem ze mee naar huis voor slechts € 1,50 per kilo!
Dit jaar worden er ook strips verkocht aan € 1 per stuk. Dit om plaats te maken voor nieuwe reeksen, zowel voor jeugd als voor volwassenen.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 506379 boeken van 3515 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Nederstraat 1
Retie

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek Retie 014 37 03 52


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken