Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8455 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Bibliotheekverkoop

Bibliotheekverkoop te Schoten

Delen via: of Kopieer link

November is traditioneel boekenbeursmaand. Dit jaar geldt dat ook voor Schoten! Na de succesvolle eerste editie tijdens de openingsweek in 2017, organiseert de Braembibliotheek op 14 november opnieuw een exclusieve Schotense boekenbeurs. Op de Schotense boekenbeurs kun je kennismaken met maar liefst negentien auteurs en illustratoren (onder wie twee duo's) die in Schoten zijn geboren, wonen of een andere bijzondere band met Schoten hebben. Hun werk zal ook te koop worden aangeboden. Naast de meet & greets kun je genieten van vijf auteurslezingen en zelf creatief aan de slag tijdens een workshop monotype.

Inschrijven is niet nodig en de toegang tot de boekenbeurs en de workshop is gratis, dus loop gewoon gezellig binnen en ontdek met een drankje in de hand wat Schoten te bieden heeft.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Sint-Cordulaplein 13
2900 Schoten

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

Bibliotheek Schoten, welliswaar!

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator