Facebook
Twitter

Boekenverkoop Bibliotheekverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

November is traditioneel boekenbeursmaand. Dit jaar geldt dat ook voor Schoten! Na de succesvolle eerste editie tijdens de openingsweek in 2017, organiseert de Braembibliotheek op 14 november opnieuw een exclusieve Schotense boekenbeurs.
Op de Schotense boekenbeurs kun je kennismaken met maar liefst negentien auteurs en illustratoren (onder wie twee duo's) die in Schoten zijn geboren, wonen of een andere bijzondere band met Schoten hebben. Hun werk zal ook te koop worden aangeboden. Naast de meet & greets kun je genieten van vijf auteurslezingen en zelf creatief aan de slag tijdens een workshop monotype.Inschrijven is niet nodig en de toegang tot de boekenbeurs en de workshop is gratis, dus loop gewoon gezellig binnen en ontdek met een drankje in de hand wat Schoten te bieden heeft.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 466692 boeken van 3035 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Sint-Cordulaplein 13
Schoten

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek Schoten, welliswaar!


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken