Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop "Tweedehands speelgoedbeurs met o.a. kinderboeken"

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Gravenwezel

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Georganiseerd door de Gezinsbond.Vindt plaats in de feestzaal van het Dorpshuis, even voorbij de kerk in 's-Gravenwezel.Er worden drankjes en versnaperingen aangeboden aan democratische prijzen.Dit is in de eerste plaats een tweedehands speelgoedbeurs, met uiteraard ook kinderboeken."

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552052 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Dorpstraat 24
Gravenwezel

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Inschrijven vanaf dinsdag 6 november om 10 uur. De huur van een standplaats met tafel bedraagt 5 euro voor leden, 8 euro voor niet-leden. Kinderen mogen enkel speelgoed, kinderfietsen, driewielers en kinderboeken verkopen, Geen kleding, buggy's enz. Iedereen is welkom om te kopen.

<br/>Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken