Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8672 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Bibliotheekverkoop

Bibliotheekverkoop te Sint-Amands

Delen via: of Kopieer link
Zit jij graag met je neus in de boeken? En vind je niets gezelliger dan rondkuieren op marktjes? Dan is de boekenmarkt helemaal jouw ding.

Verwacht een massa boeken, strips, muziek, films en games die smeken om een tweede leven in je woonkamer. Het grootste aanbod komt van onze eigen bibliotheek. Die doet oudere exemplaren van de hand om plaats te ruimen voor recenter werk. Maar ook particuliere boekenliefhebbers bieden aan wat ze te veel hebben. Veel keuze dus – allemaal voor een spotprijsje.

Wil jij je eigen boekenkast opruimen? Vraag een standplaats aan op de boekenmarkt. Je krijgt een plekje van 2 bij 3 meter, voorzien van tafel en stoelen. Als een echte marktkramer doe jij je waren van de hand voor een prikje. Zo spijs je jouw spaarpot óf koop je meteen nieuw leesvoer bij je collega-standhouders.

Boekenverkoper voor één dag worden? Schrijf je online in via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=zhqlp2Hea0O2y1zvamrnEwtaOiDqv8pHtdFA-Vp7WHxURjU3UjFVTUY4WjBPNzdIVjFTU0s3TVZRVy4u.

De boekenmarkt vindt plaats tijdens het Weekend van de Klant. Het volledige programma wordt later bekendgemaakt.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Dorpshart
2890 Sint-Amands

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

Bibliotheek Puurs-Sint-Amands - bibliotheek@puursam.be

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator