Boekenverkoop Sint-amands boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Sint-Amands

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Deze halfjaarlijkse boekenmarkt (sinds 1985) behoort bij de top van België. Het vindt plaats aan het water van wat vaak het mooiste Vlaamse dorp wordt geacht, heeft 50-70 standhouders en is zeer degelijk georganiseerd. Er worden ook nieuwe boeken aangeboden. De markt vindt plaats iedere Pinksterzondag en de tweede zondag van september (kermiszondag).

De editie van juni 2019 valt samen met het nabijgelegen Palingfestival (Mariekerke), wat een mooie combinatie oplevert voor een daguitstap (te voet of met de fiets).

De markt kijkt uit over de Schelde, waar altijd veel voorbijvarende schepen te bewonderen zijn. Op de Kaai worden tafeltjes uitgestald (en ernaast een grote tent), alwaar je voor democratische prijzen iets kan drinken of eten (pannekoeken!). De opbrengst gaat naar de oudste harmonie van de Benelux, de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia Sint-Amands vzw.

Er zijn verder natuurlijk ook enkele horecazaken. Aanrader is het terras op de eerste verdieping van Café Emile V, dat je een prachtig zicht geeft op de omgeving (en de boekenmarkt).

Sfeerbeelden van de boekenmarkt vind je in ons fotoalbum.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Kaai
Sint-Amands

Volgende data
(2019) Sun 8 september van 10u00 tot 18u00


Info voor marktkramers:

Inschrijven via boekenmarkten@dharmonie-vzw.be


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Wim Peeters 0476 50 30 93.

De markt wordt gezamelijk georganiseerd door het Gemeentebestuur Sint-Amands, Toerisme Klein-Brabant en D’Harmonie vzw (Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia vzw).


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken