Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 6967 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Boeken volwassenen, CD's en DVD's

Bibliotheekverkoop te Sint-Niklaas

Delen via: of Kopieer link

Onze jaarlijkse boekenmarkt is weer een feit! Zin om je persoonlijke boekencollectie uit te breiden? Kom dan zeker een kijkje nemen tussen de parels van tweedehandsboeken van particuliere verkopers op de esplanade voor de Bib. Ook de Bib zal je weten te verrassen met een ruim aanbod aan afgevoerde bibliotheekmaterialen tijdens de boekenverkoop in de Conferentiezaal (2e verdieping)! De boekenmarkt en boekenverkoop zijn vrij toegankelijk voor publiek, er wordt dus ook geen toegangsgeld gevraagd.

Op zondag 18 juni breiden we de boekenverkoop uit met een boekmarkt, waar particuliere verkopers parels van tweedehandsboeken verkopen op de esplanade voor de Bib.

Zowel de boekenverkoop als de boekenmarkt zijn vrij toegankelijk voor publiek, er wordt dus ook geen toegangsgeld gevraagd.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Hendrik Heymanplein 3
9100 Sint-Niklaas

Volgende data

 • (2023) Vri 16 juni van 14u00 tot 19u00
 • (2023) Zat 17 juni van 09u30 tot 12u30
 • (2023) Zon 18 juni van 08u30 tot 12u30
 • Info voor verkopers

  Heb je zelf een uitgebreide collectie boeken die je graag van de hand wil doen? Dan kan je je inschrijven als standhouder voor een startprijs van 5 EUR. Inschrijven doe je door dit formulier ingevuld te bezorgen aan bib.info@sint-niklaas.be.

  Organisatie en contact

  Bibliotheek Sint-Niklaas
  03 778 34 00
  bibliotheek@sint-niklaas.be

  Geschiedenis van het evenement

  Geen info opgegeven door organisator