Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8537 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Zondagse boekenmarkt

Tweedehandsboekenmarkt te Sint-Niklaas

Delen via: of Kopieer link
Nieuwe selectie boeken beschikbaar.

Voor de derde editie van onze zondagse boekenmarkten hebben we extra boeken ingenomen. Een vers assortiment van kwalitatieve tweedehands boeken verlangt nu naar nieuwe, leesgrage eigenaren. Kom dus als boekenliefhebber ook op zondag 12 mei naar de boekenverkoop.

We blijven bij de vertrouwde formule: we geloven sterk in de geluk verhogende factor van de combinatie boeken en koffie en muziek.

Er is een mooi aanbod van tweedehands boeken met romans, detectives, filosofie, geschiedenis, kookboeken, reisgidsen en varia. Alles te koop aan kleine prijsjes.

Gastvrouwen Veerle en Ann schenken je met veel plezier koffie, thee of een frisse drank naar smaak. Pianiste te gast is wederom Anastassiya Kramer, vanaf 11 uur zal zij life muziek spelen.

Kom zeker langs. Snuffel tussen de vele boeken, laat je inspireren door de muziek en geniet van de warme sfeer van het Masereelhuis.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Truweelstraat 85
9100 Sint-Niklaas

Volgende data

 • (2024) Zon 12 mei van 10u00 tot 13u00
 • Info voor verkopers

  Enkel eigen verkoop, geen standen.

  Organisatie en contact

  vzw Masereelhuis
  https://www.facebook.com/masereelhuis
  masereelhuis.sint-niklaas@mailo.com

  Website:

  (hier vind je de meest actuele informatie)

  Geschiedenis van het evenement

  INFO MASEREELHUIS

  Het Masereelhuis Sint-Niklaas een ontmoetingsplaats met ongedwongen sfeer waar iedereen welkom is en waar tussen pot en pint gemakkelijk contact kan gelegd worden voor een babbel. We zijn enkel open op de dagen dat er een activiteit georganiseerd wordt, meestal op een vrijdag- of zaterdagavond. Een kalender met de komende activiteiten is steeds beschikbaar op de website https://www.masereelhuissintniklaas.be/activiteiten.

  Het Masereelhuis Sint-Niklaas is de lokale afdeling van het Masereelfonds, een progressieve cultuurvereniging die met een kritisch oog naar de samenleving kijkt en zich thuis voelt in het linkse middenveld.

  INFO BOEKENVERKOOP

  Tijdens de boekenzondagen verkopen we onze boekenvoorraad. Dit zijn enkele honderden boeken. De meest aanwezige genres zijn thrillers en detectives, romans, reisboeken, kookboeken en boeken met een socio/politiek thema. De boeken zijn tweedehands, in goede conditie en worden verkocht aan kleine prijsjes (denk 1 of 2 of 3 euro).

  De opbrengst van de verkoop is bestemd voor het huisvestingsfonds van het Masereelhuis.