Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Boekenmarkt Tongeren

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Tongeren

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Op zondag 11 augustus 2019 vindt de 22ste editie van de internationale boekenmarkt plaats in Tongeren. Van 10u00 tot 18u00 stellen tal van standhouders hun boeken voor aan het grote publiek.Dat de oudste stad van het land met zijn uniek begijnhof en zijn antiekmarkt dé locatie bij uitstek is voor de boekenmarkt is duidelijk. Niet alleen het rustieke begijnhof zal het decor vormen voor dit evenement, ook de tuinen van het gerestaureerde Agnetenklooster bieden plaats aan meer dan 60 standen. Tevens zullen er dit jaar ook weer standhouders geplaatst worden op de Kastanjewal zodat er een extra wandelparcours gecreëerd wordt.De boekenmarkt richt zich tot zowel handelaars als liefhebbers en verzamelaars. Gespecialiseerde standen met oude documenten, prenten en postkaarten, stripverhalen, … garanderen urenlang snuffelplezier.De standhouders komen uit Vlaanderen en Nederland en vormen een gezelschap van gerenommeerde antiquaren, boekhandelaren en liefhebbers.Volgens organisator zouden er in 2019 zo'n 50 standhouders komen.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 506379 boeken van 3515 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Begijnhof
Tongeren

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Voor meer informatie kan u contact nemen met Cindy Gilissen, tel. 012 80 01 77 of via mail cindy.gilissen@stadtongeren.be
natalie.timmermans@stadtongeren.be

<br/>Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Stad Tongeren


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken