Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8455 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Kunst- en boekenmarkt

Evenement met boekverkoop te Westerlo

Delen via: of Kopieer link
In de prachtige tuin van Toerisme Westerlo en de Sint-Lambertusstraat komt binnenkort een gezellige kunst- en boekenmarkt tot leven.

Kunstenaars zullen je laten kennismaken met diverse kunstvormen, terwijl particulieren tweedehandsboeken en ansichtkaarten te koop aanbieden. Het aanbod is gevarieerd en omvat verschillende schildertechnieken, beeldhouwwerken, keramiek, tekeningen, moderne en klassieke kunst.

Bovendien zullen enkele lokale ondernemers je graag laten proeven van heerlijke streekproducten.

Ontspan op het terras onder het genot van een drankje en hapje, terwijl je geniet van livemuziek. Het belooft een sfeervolle en gezellige dag te worden.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Sint-Lambertusstraat 4
2260 Westerlo

Volgende data

 • (2024) Zon 01 september van 14u00 tot 18u00
 • Info voor verkopers

  Op 1 september 2024 vindt de kunst- en boekenmarkt plaats in de tuin van Toerisme Westerlo, Sint-Lambertusstraat 4, 2260 Westerlo, van 14:00 tot 18:00 uur.

  Standaard is er een ruimte van 3 x 3 meter per standhouder, met beperkte grotere standplaatsen waar standhouders een partytentje of paraplu kunnen opzetten.

  Standhouders melden zich tussen 12:00 en 13:00 uur bij het onthaal van Toerisme Westerlo en kunnen vanaf dat moment hun gereserveerde stoelen en tafels gebruiken om hun stand in te richten. Om 14:00 uur moet alles klaarstaan voor de markt.

  Het reserveren van elektriciteit kan alleen tijdens de inschrijving. Toerisme Westerlo streeft ernaar gratis elektriciteit te leveren, maar is niet aansprakelijk voor onderbrekingen of ongevallen. Standhouders met elektriciteit moeten een verlengsnoer van minimaal 50 meter met een doorsnede van 2,5 mm² meebrengen en volledig ontrollen.

  Alleen veilige en goedgekeurde gasinstallaties, ontspanners en slangen zijn toegestaan.

  Toerisme Westerlo maakt foto's tijdens de markt en kan deze voor communicatiedoeleinden gebruiken.

  Deelname aan de kunst- en boekenmarkt is gratis, maar bij inschrijving moet elke standhouder een waarborg van €25 betalen. Deze waarborg wordt teruggestort als alle richtlijnen worden nageleefd en de kraam en omgeving netjes zijn opgeruimd voor 19:30 uur.

  Om een plaats te reserveren, vul het inschrijvingsformulier in en stuur het vóór 1 augustus 2023 naar Toerisme Westerlo. Na ontvangst van de waarborgbetaling ontvang je een bevestiging van inschrijving.

  Toerisme Westerlo kan beslissen om een inschrijvingsstop in te lassen en een wachtlijst te openen. Bij overaanbod van kunstenaars met dezelfde techniek is de betalingsdatum bepalend.

  Annuleren kan kosteloos tot 25 augustus 2023. Na deze datum of bij niet opdagen geldt een annuleringsvergoeding gelijk aan de volledige waarborg.

  Organisatie en contact

  Toerisme westerlo, info@toerismewesterlo.be
  014 54 54 28

  Geschiedenis van het evenement

  Vindt plaats sinds op z'n minst 2019.