Boekenverkoop Wijnegem bibverkoopje

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Wijnegem

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De bib organiseert op paasmaandag 22 april 2019 een heuse boekenmarkt waar je de sfeer kan opsnuiven van oude boeken, dvd’s en tijdschriften.

Je vindt de kraampjes in de voortuin van 't Gasthuis van 10 u tot 13 u.

Wijnegem in een notendop

Wijnegem ligt ongeveer 10 km ten oosten van Antwerpen en heeft een oppervlakte van 785 hectaren. Op 1 januari 2014 telt Wijnegem 9.150 inwoners. Wijnegem behoort tot het gerechtelijk en administratief arrondissement Antwerpen en het vredegerecht is in Schilde. Wijnegem grenst aan Wommelgem, Schilde, Antwerpen en Schoten.

Socio-economisch

Wijnegem heeft een aanzienlijke tewerkstelling van meer dan 6.000 werknemers met als voornaamste sector 'handel, financiën en commerciële diensten'. De bouwnijverheid komt op de tweede plaats. De zorgsector met twee rusthuizen (Rustenborg van het OCMW en Molenheide als privé-initiatief) nemen ook een belangrijk deel van de werkgelegenheid voor zich.

Toerisme

Toeristisch telt Wijnegem enkele belangrijke uitschieters

- Het gemeentepark is een beschermd wandelbos met de geklasseerde Vlemincktoren die weldra wordt gerestaureerd.

- Het sluizencomplex op het Albertkanaal is ook een bezoek waard. In Wijnegem bedraagt het verval 5,45 meter en de grootste sluis is geschikt voor duwvaartkonvooien van 9000 ton

- De moderne nieuwe kerk (1980) met rococomeubilair en enkele markante schilderijen uit de 17de en 18de eeuw vervangt de oude neogotische kerk.

- Het Wijnegem Shopping Center met zijn 240 winkels en zijn winkeloppervlakte van 57.574 m² trekt jaarlijks 9.000.000 bezoekers.

- Daarnaast biedt Wijnegem een uitgebreide keuze aan kwaliteitsvolle zelfstandige kleinhandelaars.

- Wandelaars vinden rond de woonkern van Wijnegem nog verschillende bosrijke domeinen met 18de en 19de eeuwse landhuizen in kasteelstijl.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Turnhoutsebaan 199
Wijnegem

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

volzet


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek en Dienst Cultuur WIjnegem 03/2882160


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken