Facebook
Twitter
  Let op: onderstaande fysieke boekenmarkten gaan voorlopig niet door omwille van het Corona spook. Blijf in uw kot en verzorg jezelf en elkaar.

Boekenverkoop Boekenoutlet Kinderboekhandel Pardoes

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Voor de tweede keer brengt Kinderboekhandel Pardoes zijn bekende stockverkoop naar Zandhoven. Ontdek duizenden boeken (voor jong en oud), spelletjes, gadgets, dvd's en educatief materiaal in De Populier (Populierenhoeve 22, 2240 Zandhoven). Kortingen gaan tot wel - 80%!Elke dag worden gratis cadeautjes uitgedeeld, dus je gaat sowieso met leuke items naar huis. Ons aanbod varieert van kinder- en jeugdboeken tot boeken voor volwassenen (thrillers, non-fictie, kookboeken, ...) en een heleboel leuke gadgets van Studio 100 en Disney. Verder zijn er ook strips, gadgets van de Rode Duivels, dvd's, cd's, ... Voor elk wat wils!Je hoeft geen inkom te betalen, en kan ter plaatse gratis parkeren!

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 491524 boeken van 3322 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Populierenhoeve 22
Zandhoven

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Kinderboekhandel Pardoes


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken