Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Grote boeken en cd verkoop RegioBib Route 42

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De zes bibliotheken van Route 42 organiseren op zaterdag 26 januari 2019 naar jaarlijkse gewoonte een grote boekenverkoop met afgevoerde werken uit de bibliotheken van Geraardsbergen, Herzele, Lierde, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem.Om 9 uur stipt opent zaal De Bevegemse Vijvers zijn deuren. Het aanbod wordt onderverdeeld in jeugdboeken, fictie of non-fictie voor volwassenen, tijdschriftenpakketten, cd’s en dvd’s. Alle materialen voor amper 1 euro. Zowel boeken- als muziekliefhebbers kunnen deze zaterdag mooie koopjes doen!

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 888334 boeken van 4842 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Bevegemse Vijvers
Zottegem

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Regiobib Route 42


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2021 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken