Facebook
Twitter

Boekenverkoop Bibliotheekverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Jaarlijkse boekenverkoop van afgevoerde materialen en giften ten voordele van een goed doel uit de gemeente.Naar jaarlijkse gewoonte gaan de deuren van de bib weer wagenwijd open tijdens de Verwendag. Alle bezoekers worden verwend met een hapje, een drankje en heel wat verrassende activiteiten voor jong en oud. De Verwendag is meteen ook de start van onze jaarlijkse tweedehandsboekenmarkt Ezelsoor. Sla je slag met boeken, tijdschriften en cd’s aan kleine prijzen.


De opbrengst gaat naar De Boekenkaravaan, een taalbevorderingsproject gericht op maatschappelijk kwetsbare kinderen in Antwerpen en haar districten. Kinderen die extra taaloefenkansen Nederlands willen, krijgen thuis of op school een voorlezer op bezoek. Samen ontdekken ze het plezier van verhalen en trekken ze naar de lokale bibliotheek.


Deze actie kadert in De Warmste Week!

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 466692 boeken van 3035 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Binnenplein 1
Zwijndrecht

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Openbare bibliotheek Zwijndrecht


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken